Metromar, integrada a FIATC Assegurances, està especialitzada en assegurances per a embarcacions d’esbarjo des de fa més de quinze anys. Amb un equip altament qualificat i especialitzat en l’àmbit marítim ofereix els productes i serveis més adequats a les necessitats dels seus clients.

FIATC, segona mútua del país i la primera de Catalunya en volum de primes, ofereix assegurances en totes les modalitats. Amb més de 50 oficines a tot el país, un equip de més de 870 persones i 5.000 mediadors garanteix una atenció personalitzada a més de 500.000 clients.

Com a experts en assegurances després de més de vuitanta anys assegurant a les persones i el seu patrimoni, FIATC posa a la teva disposició assegurances de tot tipus, per a tu i la teva família, els teus béns, el teu negoci i el teu temps lliure.

Pensant en el futur, els nostres productes i la nostra forma de treballar evolucionen amb tu i amb les necessitats socials. Gràcies a les noves tecnologies, podem oferir més i millor servei a tots els nostres clients.

ASSEGURANCES

Print
Share